elektronik sigara red kiwi"

Accenture te asteapta la BUZZ!Camp

Accenture este o companie globala de consultanta in management, solutii tehnologice si servicii de externalizare a proceselor de afaceri, care investeste in dezvoltarea angajatilor sai si ofera un mediu de lucru provocator si dinamic. Website-ul accenture.ro/cariere si pagina de Facebook facebook.com/accenture in romania va pot oferi mai multe detalii despre cum este sa lucrezi la Accenture.

Reprezentantii companiei va asteapta pe 22 noiembrie, in cadrul evenimentului BUZZ!Camp, sa va impartaseasca secretele din spatele unui interviu de succes si sa discutati despre oportunitatile de cariera oferite in prezent.

BUZZ!Camp: Ce criterii trebuie sa indeplineasca tinerii care doresc sa isi inceapa cariera la Accenture?

Andreea Garbacea, Specialist Recrutare Accenture Romania: Pentru toate cele trei divizii de activitate – consultanta, solutii tehnologice si servicii de externalizare – cautam oameni care isi doresc sa fie foarte buni. Cateva dintre calitatile pe care le apreciem sunt dorinta de dezvoltare personala, orientarea catre rezultate si client, lucrul in echipa, entuziasmul si perseverenta. Una dintre valorile companiei noastre se numeste „Best People” si incercam sa ne asiguram ca, intr-adevar, alaturi de noi avem cei mai buni profesionisti.

 BUZZ!Camp: Ce oportunitati de dezvoltare oferiti proaspetilor angajati?

Andreea Garbacea, Specialist Recrutare Accenture Romania: Recrutam si pastram cei mai buni oameni si ii ajutam sa creasca pe tot parcursul carierei lor. Programele de training si schimbul de experienta cu colegii ii ajuta sa se dezvolte atat pe orizontala – cei care aleg un parcurs de cariera de specialist, cat si pe verticala – cei care vor sa fie manageri de echipe.

Stim ca invatarea nu trebuie asociata doar cu inceputul unei activitati, ci este un proces continuu. Acesta este si motivul pentru care anul trecut am investit, la nivel global, mai mult de 850 milioane de dolari in training si dezvoltare profesionala. Fiecare angajat din Accenture Romania a avut acces in medie la 38 de ore de training in anul fiscal 2013. Acestora li se adauga un portal online, myLearning, care ofera angajatilor acces la peste 20.000 de cursuri si o platforma virtuala creata pentru schimbul de cunostinte si idei.

Pe langa programele de training si consilere in cariera, angajatii nostri beneficiaza si de alte metode de dezvoltare: accesul la diverse certificari sau ghidare din partea unor colegi experimentati, prin programul de mentoring.

BUZZ!Camp: Ce se va intampla la workshop-ul sustinut in cadul BUZZ!Camp si ce mesaj aveti pentru participanti?

Andreea Garbacea, Specialist Recrutare Accenture Romania: Accenture se implica activ in educarea tinerilor profesionisti. Studiile, cursurile teoretice nu sunt suficiente si astfel de evenimente ii ajuta sa invete lucruri practice si sa cunoasca angajatorii la care le-ar placea sa lucreze. Workshopul nostru vizeaza etapele principale ale unui proces de recrutare, asa cum este aplicat la Accenture, cum ar trebui sa se prezinte un candidat la un interviu si multe alte aspecte care le vor fi utile participantilor in cautarea job-ului potrivit.

Vrei sa afli mai multe despre compania Accenture? Te asteptam pe 22 noiembrie, incepand cu ora 12.15, la workshop-ul „Interview Backstage Secrets”. Daca inca nu te-ai inscris la eveniment, o poti face la: http://buzzcamp.ro/event/bucuresti/inscriere/.

 

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

*

BuzzCamp © 2016 All Rights Reserved