elektronik sigara red kiwi"

Gala Studentilor Romani din Strainatate

200 de tineri concureaza pentru titlul de Studentul Roman al Anului in Strainatate

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) anunta incheierea inscrierilor pentru Competitia Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate in anul universitar 2012-2013.

In Concurs, la cele opt categorii anuntate, s-au inscris aproximativ 200 de studenti romani din toate colturile lumii. Concurentii provin de la universitati de prestigiu international precum Massachusetts Institute of Technology, Stanford University, Harvard University, University of Oxford, Université Paris-Sorbonne si nu numai.

Festivitatea de premiere va avea loc in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate, ce se va desfasura, si de aceasta data, la Palatul Parlamentului in Bucuresti.

La eveniment sunt asteptati peste 1000 de studenti si tineri profesionisti, personalitati din mediul academic si sectorul public, din mediul de afaceri si cel neguvernamental.

 

Juriul competitiei

Preselectia celor 200 de studenti, masteranzi si doctoranzi inscrisi in Concurs se va face in prima etapa de catre laureatii editiilor precedente, iar selectia finala de catre juriul prezidat de Acad. Ionel Haiduc, Presedinte al Academiei Romane, si alcatuit din: Florin Codre, Mircea Tudor, Dumitru Prunariu, Prof. Univ. Dr. Adrian Streinu Cercel de la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti, Prof. Univ. Dr. Eliot Sorel de la Universitatea George Washington din SUA, si, nu in ultimul rand, Prof. Univ. Dr. Adrian Gheorghe de la EURISC.

Desi inscrierile la Concurs s-au incheiat, va invitam alaturi de noi la Palatul Parlamentului, in data de 8 ianuarie 2014. Rezervarea unui loc in sala este gratuita și se face completand formularul disponibil pe website-ul Galei (www.gala.lsrs.ro). Accesul la eveniment se face exclusiv pe baza listelor de inscrieri.

 

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio Romania Internațional, Radio Transilvania, Adevarul, Evenimentul Zilei, CasaMia TV, Revista Artout, Ziare.com, Realitatea.net, AcademicLink, Edu-News, Expres National, OnlineStudent, Romania Pozitiva, Studentie.ro.    

Sustinem si ne sustin: British Council, Fulbright, Rotaract, Inspire Business, Succes in Romania, Akcees, Educativa, Organizatia pentru Dezvoltarea Afacerilor in Societate (ODAS).

 

Gala LSRS 2014

 

Contact:

Adina Vintan                                                       Alexandra Sasu

Coordonator Gala LSRS 2014                      Vicepresedinte Comunicare

adina.vintan@lsrs.ro                                       alexandra.sasu@de.lsrs.ro

0722 697 550                                                    0726 339 256

 

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) ofera studentilor și absolventilor romani de peste hotare un cadru deschis de dialog si actiune.

 LSRS promoveaza inițiativa, profesionalismul si solidaritatea membrilor sai, ca reprezentanti de valoare ai Romaniei, si o atitudine pozitiva fata de perspectivele reorientarii lor spre tara.

Obiectivul principal al LSRS este de a apara si promova drepturile si interesele academice, profesionale, sociale, civice si culturale ale membrilor sai, precum și de a sprijini contributia lor la dezvoltarea Romaniei.

 LSRS este o organizatie neguvernamentala, apolitica și echidistanta.

 

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

*

BuzzCamp © 2016 All Rights Reserved