elektronik sigara red kiwi"

AIESEC: Level up your career

AIESEC București organizează evenimentul  ”Level up your career”, dedicat tinerilor interesați de o carieră în Marketing și Educație. Acesta va avea loc pe data de 21 aprile în incinta sediului UniCredit Bank, din  Bulevardul Expoziției, începând cu orele 17:30. Accesul la eveniment se face  prin completarea formularului de înscriere: https://podio.com/webforms/11853863/820807.

În cadrul evenimentului se vor desfășura workshop-uri facilitate de traineri specializați pe Marketing și Educație.  Despre ce presupune să îți dezvolți o carieră în aceste domenii, vor vorbi Alexandra Coandă, coordonator de recrutare al programului “Teach for Romania” și Alexandru Roșca, Junior Art Director în cadrul “8000 Plus”.

Pe lângă posibilitatea de a afla ce se cere pe piața internațională în ceea ce privește experiența în domeniile mai sus menționate, veți putea descoperi mai multe detalii despre programul Global Talent, program ce va permite să lucrați într-o companie din străinătate.

Despre AIESEC

            AIESEC este cea mai mare organizație internațională, independentă, non-profit și neafiliată politic, condusă de tineri. Membrii săi sunt interesați de a rezolva probleme globale. AIESEC este prezent în peste 125 de țări și teritorii și realizează peste 26.000 de schimburi internaționale pe an, conduse de peste 70.000 de membri.

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

*

BuzzCamp © 2017 All Rights Reserved