elektronik sigara red kiwi"

Cum influențează diversitatea mediul de lucru din companii?

Business^Girls revine cu cea de-a 3-a ediție, vineri, pe 9 decembrie, la Hotel Europa Royale din capitală. Cu alte cuvinte, ne pregătim să facem cunoscute diferențele de gen și felul în care companiile știu cum să integreze o politică a diversității în mediul de afaceri, în cadrul unei dezbateri cu participarea gratuită. Și, de asemenea, ce impact are diversitatea în diferite industrii.

cum-influenteaza-diversitatea-mediul-de-lucru-din-companii

Mediul de lucru s-a schimbat în mod semnificativ în ultimele decenii. Numărul tot mai mare al femeilor aflate în poziții de conducere reprezintă o evoluție pozitivă pentru egalitatea de gen, acest lucru reflectând o scădere a discriminării și o creștere a oportunităților de dezvoltare pe plan profesional, chiar și în industriile considerate cândva ale bărbaților. Companiile care și-au dat seama de schimbările pe care trebuie să le facă și-au îmbunătățit imaginea pe piața angajatorilor și au transformat mediul de lucru într-unul eficient, flexibil și dorit de viitori angajatori.

Noi ne-am propus să îți facem cunoscute câteva dintre schimbările adoptate de companiile din România, care nu sunt întotdeauna făcute publice. Iar pentru îndeplinirea acestui obiectiv, vom avea parte de ajutorul unor speakeri care știu cum se măsoară succesul la feminin în industrii specifice, în cadrul conferinței “Skills managed by ladies“. Printre aceștia se numără și Rodica Obancea, Professional Executive & Team Coach, Valentina Vesler, PR, Communication & Marketing Director la Aqua Carpatica, și Alina Andreea Secuianu, Operations Manager la Telus International. Fie că fac parte din companii cunoscute în industria în care activează sau că și-au conturat propriul business, invitatele prezente la dezbatare ne vor spune cum să ajungi pe treptele succesului în pantofi cu toc.

După conferință, vom lua o pauză de cafea și networking, după care ne vom întâlni cu cei de la Telus International la workshop-ul “Roadmap to success“, pentru a afla ce rol are politica diversității pentru angajații lor și pentru mediul de lucru, considerat a fi unul dintre cele mai inovatoare din România.

Îți păstrăm și ție un loc la Business^Girls? Înscrierile se fac aici.

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

*

BuzzCamp © 2017 All Rights Reserved