BuzzCamp
Event

14 Martie – 27 Aprilie

Urmatorul eveniment: BuzzCamp Bucuresti, 14-15 Martie

DESPRE BUZZCAMP

BuzzCamp este cel mai longeviv eveniment din Romania dedicat dezvoltarii personale, recrutarii specializate si orientarii in cariera pentru studenti, masteranzi si absolventi.

Evenimentul BuzzCamp, care din 2008 si pana astazi a pus fata in fata peste 100 de companii cu mai mult de 20.000 de participanti, se desfasoara in 9 orase (Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Sibiu, Craiova, Bacau, Constanta) si, ca in fiecare an, se bucura de sprijinul celor mai mari centre universitare din orasele in care este prezent si de implicarea a peste 160 de organizatii studentesti.

La BuzzCamp, le oferim oportunitatea tinerilor de a intra in contact cu lumea angajatorilor. La editia cu numarul 16, BuzzCamp – A date with my future employer, ne-am gandit sa intermediem angajarea si sa te ajutam sa-ti conturezi abilitatile pe care le ai, pentru o dezvoltare personala impecabila, urmata de o cariera ghidata de succes.

Obiectivul BuzzCamp

Pentru ca ne-am gândit la totí pasii necesari in atingerea unui vis, tinerii care se inscriu la BuzzCamp vor fi indemnați de cei mai buni speakeri sa se autodepaseasca si sa impartaseasca propriile ingrediente pentru slefuirea unei cariere stralucite. Participarea este GRATUITA.

De ce sa vii la BuzzCamp?

Prin noutatile din aceasta editie ai ocazia sa alegi exact subiectele care te intereseaza.Avem dezvoltare personala si orientare profesionala pentru toate gusturile. Conferintele au teme variate si fiecare zi apartine unui domeniu de activitate specific pliat perfect pe profilul tau.

Participantii BuzzCamp

Daca esti student, masterand sau proaspat absolvent, poti sa te bucuri de experienta 3 in 1 oferita de seria de evenimente BuzzCamp. Pornind de la pilonii care ne reprezinta: dezvoltare personala, orientare in cariera si posibilitatea de a te intalni cu angajatorul tau preferat, te ajutam sa dai startul perfect al carierei tale.

speakerii editiilor anterioare

Parteneri BuzzCamp

Accenture
Engie
Telus International
HPE
EY
BRD
p&g
Vodafone
Heidelbergcement
Enel
Siemens

Sponsori

Kuka
ECDL
Evomag
Aqua Carpatica

BuzzCamp