BUZZCamp
Event

Editia 20-a

DESPRE BUZZCAMP

BuzzCamp este cel mai longeviv eveniment din Romania dedicat dezvoltarii personale, recrutarii specializate si orientarii in cariera pentru studenti, masteranzi si absolventi.

Evenimentul BuzzCamp, care din 2008 si pana astazi a pus fata in fata peste 100 de companii cu mai mult de 20.000 de participanti, se desfasoara in 10 orase (Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Sibiu, Craiova, Constanta, Baia Mare, Alba Iulia) si, ca in fiecare an, se bucura de sprijinul celor mai mari centre universitare din orasele in care este prezent si de implicarea a peste 160 de organizatii studentesti.

La BuzzCamp, le oferim oportunitatea tinerilor de a intra in contact cu lumea angajatorilor. La editia cu numarul 20, BUZZCamp – Gala Edition, 10 years of talent catching , ne-am gandit sa facem o retrospectiva a celor 10 ani BUZZCamp si a domeniilor de activitate, dar si sa te ajutam sa-ti conturezi abilitatile pe care le ai, pentru o dezvoltare personala impecabila, urmata de o cariera ghidata de succes.

OBIECTIVUL BUZZCAMP

Pentru ca ne-am gândit la toti pasii necesari in atingerea unui vis, tinerii care se inscriu la BuzzCamp vor fi indemnati de cei mai buni speakeri sa se autodepaseasca si sa impartaseasca propriile ingrediente pentru slefuirea unei cariere stralucite. Iar reprezentantii celor mai dorite companii din Romania vor raspunde la toate curiozitatile participantilor si ii vor ajuta pe acestia sa isi dea seama cum este mediul de lucru in diferite industrii. Participarea este GRATUITA.

DE CE SA VII LA BUZZCAMP?

Printre noutatile din aceasta editie ai ocazia sa observi ce schimbari au avut loc in ultimii 10 ani in domeniile de activitate si in modul in care interactioneaza angajatorii cu angajatii. Avem dezvoltare personala si orientare profesionala pentru toate gusturile.

Conferintele iti vor arata si “How to get from point 0 to expertise” si cum era definita viata ta profesionala ” Before and after soft skills”.

PARTICIPANTII BUZZCAMP

Daca esti student, masterand sau proaspat absolvent, poti sa te bucuri de experienta 3 in 1 oferita de seria de evenimente BuzzCamp. Pornind de la pilonii care ne reprezinta: dezvoltare personala, orientare in cariera si posibilitatea de a te intalni cu angajatorul tau preferat, te ajutam sa dai startul perfect al carierei tale. Trebuie doar sa te inscrii si sa te bucuri de oportunitatile profesionale si personale pe care le poti integra cu usurinta in construirea carierei tale.

DINTRE SPEAKERII EDITIILOR TRECUTE

PARTENERI

Allianz Partners
Telus International
Engie
Azets
Conduent

SPONSORI

Firecredit
Almaviva
Atos
Raiffeisen
Universal Alloy
Iqos
Tenaris
Metro Systems
STC
Vodafone
Preh
City Grill
Zepter
SCC
Miele Romania
ECDL
APT Group
Generali

Eveniment sustinut de

Virgin Radio

CU SPRIJINUL

The Dungeon
Residence Il Lago
Magic Touch
Gecko Parc
Mirror Events
Mystery Rooms
Lasertag Cluj
ParaPark
Euroministorage
VR Cinema
Holiday Inn Belview