DESPRE BUZZCAMP

BuzzCamp este cel mai longeviv eveniment din Romania dedicat dezvoltarii personale, recrutarii specializate si orientarii in cariera pentru studenti, masteranzi si absolventi.

Evenimentul BuzzCamp, care din 2008 si pana astazi a pus fata in fata peste 100 de companii cu mai mult de 20.000 de participanti, se desfasoara in 10 orase (Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Sibiu, Craiova, Constanta, Baia Mare, Alba Iulia) si, ca in fiecare an, se bucura de sprijinul celor mai mari centre universitare din orasele in care este prezent si de implicarea a peste 160 de organizatii studentesti.

La BuzzCamp, le oferim oportunitatea tinerilor de a intra in contact cu lumea angajatorilor. La editia cu numarul 21, BUZZCamp – BUZZChange, ne-am propus sa vorbim despre schimbare. Cum am putea face asta mai bine decat printr-o schimbare proprie? Vom sta de vorba cu unele dintre cele mai cautate companii si cu speakeri de top, in cadrul unui concept nou de discutii de o ora, denumit BUZZ Talks, la care vei putea participa si tu.

OBIECTIVUL BUZZCAMP

Pentru ca ne-am gândit la toti pasii necesari in atingerea unui vis, tinerii care se inscriu la BuzzCamp vor fi indemnati de cei mai buni speakeri sa se autodepaseasca si sa impartaseasca propriile ingrediente pentru slefuirea unei cariere stralucite. Iar reprezentantii celor mai dorite companii din Romania vor raspunde la toate curiozitatile participantilor si ii vor ajuta pe acestia sa isi dea seama cum este mediul de lucru in diferite industrii. Participarea este GRATUITA.

DE CE SA VII LA BUZZCAMP?

De cate ori ai auzit ca ar trebui sa fii schimbarea pe care iti doresti sa o vezi in lume? Daca te gandesti la aspectele profesionale si personale, BUZZCamp este schimbarea de care ai nevoie. Sau, mai exact, mediatorul schimbarii. Dupa ce am schimbat in ultimii 10 ani modul in care interactioneaza angajatorii cu angajatii, a venit momentul sa trecem la nivelul urmator – BUZZ Talks. Vei putea fi unul dintre participantii la dezbaterile dintre reprezentantii din companii si speakerii de top.

PARTICIPANTII BUZZCAMP

Daca esti student, masterand sau proaspat absolvent, poti sa te bucuri de experienta 3 in 1 oferita de seria de evenimente BuzzCamp. Pornind de la pilonii care ne reprezinta: dezvoltare personala, orientare in cariera si posibilitatea de a te intalni cu angajatorul tau preferat, te ajutam sa dai startul perfect al carierei tale. Trebuie doar sa te inscrii si sa te bucuri de oportunitatile profesionale si personale pe care le poti integra cu usurinta in construirea carierei tale.

DINTRE SPEAKERII EDITIILOR TRECUTE

PARTENERI INNOVATOR

Accenture
Generali
Telus International
Carrefour
Firecredit
Conduent
Preh
SCC
Coca Cola HBC
Universal Alloy

PARTENERI MOTIVATOR

Almaviva
ECDL
Engie
Renault
Euroministorage

Cu sprijinul

Katharina
FSPAC
LSUA
CCS Brasov