Un preview
al viitorului tau profesional

19 Octombrie – 22 Noiembrie

DESPRE BUZZCAMP

BuzzCamp este cel mai longeviv eveniment din Romania dedicat dezvoltarii personale, recrutarii specializate si orientarii in cariera pentru studenti, masteranzi si absolventi.

Evenimentul BuzzCamp, care din 2008 si pana astazi a pus fata in fata peste 100 de companii cu mai mult de 20.000 de participanti, se desfasoara in 9 orase (Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Sibiu, Craiova, Bacau, Constanta) si, ca in fiecare an, se bucura de sprijinul celor mai mari centre universitare din orasele in care este prezent si de implicarea a peste 160 de organizatii studentesti.

La BuzzCamp, le oferim oportunitatea tinerilor de a intra in contact cu lumea angajatorilor. La editia cu numarul 16, BuzzCamp – A date with my future employer, ne-am gandit sa intermediem angajarea si sa te ajutam sa-ti conturezi abilitatile pe care le ai, pentru o dezvoltare personala impecabila, urmata de o cariera ghidata de succes.

Obiectivul BuzzCamp

Pentru ca ne-am gândit la totí pasii necesari in atingerea unui vis, tinerii care se inscriu la BuzzCamp vor fi indemnați de cei mai buni speakeri sa se autodepaseasca si sa impartaseasca propriile ingrediente pentru slefuirea unei cariere stralucite. Participarea este GRATUITA.

De ce sa vii la BuzzCamp?

Prin noutatile din aceasta editie ai ocazia sa alegi exact subiectele care te intereseaza.Avem dezvoltare personala si orientare profesionala pentru toate gusturile. Conferintele au teme variate si fiecare zi apartine unui domeniu de activitate specific pliat perfect pe profilul tau.

Participantii BuzzCamp

Daca esti student, masterand sau proaspat absolvent, poti sa te bucuri de experienta 3 in 1 oferita de seria de evenimente BuzzCamp. Pornind de la pilonii care ne reprezinta: dezvoltare personala, orientare in cariera si posibilitatea de a te intalni cu angajatorul tau preferat, te ajutam sa dai startul perfect al carierei tale.

speakerii editiilor anterioare

Parteneri BuzzCamp

Accenture
Loreal
Ortec
Persons
Evomag
DB Schenker
Telus International
HPE
Oriflame
Miele
Siemens
Office Depot
Garmin
SCC
Acca
HP
Hella
Cetelem
Aci
ECDL
Mercedes-Benz
Albalact
Aqua Carpatica

Parteneri Media

Iubesc Studentia
BZI Iasi
Litoral TV
Bacau.net
Timnews
Ziua de Vest
Timisoreni
7est
Iasi 4 Fun
Romanticu
Studentii.net
Young Initiative
Bucureșteni.ro
Blogunteer.ro
CampusCluj.ro
BunăDimineața.ro
Timisoara
Mega Bacau
Electrostudis
Stud Pass
studentIQ.ro
Student din provincie
Sibiul.ro
Sibiu100%
roportal
România Pozitivă
Renasterea Bănățeană
RegieLive.ro
Redactia4FUN
Radio UNSR Bacău
orasulcluj.ro
Newsbv.ro
Neata Iasi
MarkMedia
IQool
inOras.ro
Sibiu incubator
I love Brasov
iLikeIasi
IBS TV
iasivezi.com
Iași4u
gratuitor
Clujul de buzunar
Clujence.ro
Cluj.com
Calendar Evenimente
Bacaul
B365.ro
Autentici.ro
AltIasi.ro