Cosmin Georgiu

HR Specialist, STC

Profesor ca vocatie, „HR Specialist” pe cartea de vizita, om prin definitie, de vreo trei decenii jumate.

Intalnirea cu Resursele Umane a picat la ţanc, nici prea devreme , nici foarte tarziu, adica acum vreo 4 ani, cand trecut fiind de 30 de ani, privindu-mi sufletu-n oglinda, mi-am raspuns la poate cea mai importanta intrebare de atunci: „Ce vreau sa fac dupa invatamant?” N-am clipit si mi-am parafrazat raspunsul: sa lucrez cu oameni, sa invat de la oameni, sa invat oameni. Sa scriu, sa citesc, sa vorbesc. Toate astea se traduc in HR prin: working hard, learning, teaching, writing (e-mails, articles,etc.), reading, talking. Cuvinte care ma definesc, ma completaza si ma implinesc. Prelungire a sinelui. Pasiune pe romaneste.

In toamna lui 2014 am descalecat printre turnicheti si la cravata in Daimler Romania, Star Assembly. Sebes, in zona de recrutare, iar din vara lui 2018 m-am intors la „catedra” printre elevi de liceu, practicanti in STA sau studenti in internship.

Cred in oameni si-n sansa fiecaruia de a reusi. Insa succesul nu-l vad ca pe o definitie a unei dorinte, e credinta pana la capat, disciplina si multa munca. Sub imperiul entuziasmului, pasiunii si devotamentului. Cred. J In oameni.