Oana Radu

Trainer

Sunt absolventă a Facultății de Management și a Masterului ”Marketing și Comunicare în Afaceri”, ambele în cadrul ASE București.

Am peste 15 ani de experiență de Leadership și Resurse Umane si Comunicare atât la nivel național, cât și la nivel internațional (în corporații precum Vodafone, UPC, GE Money, UniCredit Țiriac & UniCredit Global (Milano) și Heineken, ultima poziție ocupată fiind cea de „Talent & Organizational Development Manager”)

Arii de expertiză: HR, Consultanță în devoltare personală și profesională, Personal Branding, Public Speaking, Comunicare, Training.

Sunt specializată în ’Training Techniques and Practices’- Corporate Training & Development of Seneca College of Applied Arts & Technology.

Sunt certificată ca și Consultant în Carieră GCDF (Global Career Development Facilitator). Această certificare este emisă de Center for Credentialing and Education (CCE) iar certificatul meu este administrat de National Board of Certified Counselors – Romania (NBCC-RO).

La începutul anului 2017 am ales să devin freelancer, ca să pot trăi din plin misiunea mea: să însoțesc și să ghidez oamenii în fascinanta călătorie a (re)descoperirii de sine.

(Re)descoperirea de sine înseamnă echilibru, autenticitate și bucuria de a trăi atât pe plan personal cât și profesional. De ce ai vrea să accepți mai puțin?

În activitatea mea, desfășor sesiuni de consiliere atât individuală cât și de grup, workshop-uri de dezvoltare personală, Leadership, Personal Branding, Public Speaking etc.

Website: www.oanaradu.eu

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/raduoana/