Doru Supeala

Head of Communications and External Affairs, Betfair Romania

Doru Șupeală este Head of Communications and External Affairs al companiei Betfair Romania și se definește în trei cuvinte: marketer, comunicator, playmaker.
După mai bine de 12 ani de activitate ca jurnalist și manager în mass-media în Brașov și București, a ales o carieră în marketing, comunicare și management, cu experiențe profesionale intense și consistente, ca manager, director sau consultant, în companii precum Selgros România, IKEA, Autoliv, Ramada Hotels sau Onyx Beacon. Din 2018 conduce proiectele de Employer Branding și echipa de comunicare și relații externe de la Betfair, o companie IT britanică, având peste 7000 de angajați în lume și 800 de angajați în România, clasată an de an în Top 3 angajatori favoriți în Cluj-Napoca.

Scrie pe blogul personal (www.dorusupeala.ro) despre ”MarkeThink and More” și a publicat o carte despre marketing, tehnologie și comunicarea comercială cu generația tânără, sub titlul ”Experiența face diferența – marketing de proximitate în era Milenialilor și a comunicațiilor mobile”, Editura Libris, 2017.