Pentru companii

BuzzCamp este un eveniment de recrutare targetata si employer reputation, dedicat studentilor, masteranzilor si absolventilor cu varste cuprinse intre 18 si 26 de ani, din 9 orase (Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Brasov, Sibiu, Craiova, Bacau, Constanta). Avand o vechime de 8 ani, este unul dintre cele mai longevive evenimente din acest domeniu, iar experienta noastra ne ajuta sa pozitionam angajatorii pe piata muncii din Romania la nivel national, astfel incat sa aiba rezultate pe masura asteptarilor.

Daca te numeri printre companiile care isi doresc o pozitionare mai vizibila, in acest domeniu competitiv existent pe piata muncii, si o recrutare dedicata, te asteptam si pe tine la BuzzCamp. Oferta noastra pentru companii include workshop-uri, seminarii, fotolii de discutii, discursuri, campanii media care pot atinge un target potential de 1.500.000 de persoane.

Stim ca cerintele sunt diferite de la o companie la alta, asa ca suntem deschisi la personalizarea ofertei serviciilor noastre special pentru nevoile organizatiei tale. Scrie-ne pe sales@inspiregroup.ro si ramane sa stabilim impreuna pasii care te pot ajuta sa devii unul dintre cei mai iubiti angajatori din Romania.

2017 in cifre

Experienta pe care o avem in acest domeniu, precum si pasiunea si timpul investit in fiecare editie BuzzCamp, ne-au ajutat sa oferim tinerilor posibilitatea de a-și descoperi drumul spre cariera potrivita pentru aptitudinile lor. Am realizat aceste performante cu ajutorul a:

 • 8 orase
 • 3200 de inscrisi
 • 62 de companii partenere
 • 74 de workshopuri sustinute
 • 33 cornere branduite
 • 32 conferinte in toata tara
 • 68 de speakeri
 • 214 de parteneri educationali
 • 54 parteneri strategici
 • 88 de parteneri media
 • 17 tombole cu premii

Partenerii editiilor anterioare

Companii partenere

Companii partenere

Sprijinul companiilor partenere ne-a ajutat sa derulam timp de 8 ani editiile BuzzCamp, astfel incat sa satisfacem nevoile profesionale ale tinerilor studenti, masteranzi si proaspat absolventi din Romania.
Organizatii studentesti

Organizatii studentesti

Implicarea organizatiilor studentesti a avut un impact semnificativ asupra editiilor BuzzCamp. Acestea ne-au promovat evenimentele in randul tinerilor, insa activitatea lor nu s-a redus la acest lucru. Voluntarii desemnati de organizatiile studentesti au ajutat la buna desfasurare a editiilor precedente.
Parteneri educationali

Parteneri educationali

Educatia este unul dintre factorii decisivi in realizarea unei cariere de succes, iar partenerii nostri educationali au inteles importanta transmiterii mesajului BuzzCamp personelor potrivite. Am avut placerea sa colaboram cu cele mai importante ONG-uri, universitati, facultati si asociatii studentesti din intreaga tara.

Dintre speakerii editiilor anterioare

In cadrul editiilor anterioare, ne-am bucurat de prezenta unor speakeri indragiti de publicul nostru tinta. De la bloggeri, actori, artisti, la traineri si manageri, toti cei prezenti la evenimentele BuzzCamp au abordat teme de actualitate in ceea ce priveste dezvoltarea personala si orientarea in cariera. Acestia au reusit sa le insufle pasiunea si dedicarea lor tinerilor prezenti la BuzzCamp.

BUZZCamp