Bianca Granieri

Manager si fondator, Tripaholic Travel Boutique

In 2012 am creat pe piata timisoreana un nou concept de travel, Tailormade Travel si l-am denumit Tripaholic. Pentru ca un consultant de travel trebuie sa aiba educatie si experienta, am asteptat 10 ani sa pun in practica acest concept. Calatoria mea in domeniul travel, a inceput acum 16 ani. In primii ani am acumulat rapid experienta in vanzari, produs turistic, management, am descoperit unde se situeaza piata turistica romaneasca, limitarile dar si uriasul ei potential. Am inteles repede ca industria turismului romanesc nu promoveaza calatoria. Promoveaza un alt concept, cel al vacantei, al concediului.

De ce Tripaholic?

Pentru ca acest virus larg raspandit , aceasta “ groaza de acasa”, aceasta chemare permanenta de a fi unde nu esti, aceasta fuga de banalul “viata de zi cu zi” isi merita un nume! Pentru mine calatorul este un poet, un vizionar ce nu este niciodata satisfacut de orizonturile banale de acasa, este in permanenta cautare de alternative.

Calatoria pentru mine va fi mereu cea mai intensa forma de cunoastere. La Tripaholic, promovez calatoria in detrimentul concediului. Unde sta diferenta? In mentalitate, viziune, initiativa si instinct. Calatoria inseamna conectare la realitate, la lumea din jur. Iubesc calatoria sub toate formele ei mai mult sau mai putin poetice. Calatoria te schimba, e cel mai fidel partener, te priveste mereu din umbra, zambeste se exalta si plange cu tine! Iti invadeaza memoria, iti amprenteaza constiinta, iti cucereste inima!

Calatoria inseamna conectare la realitate, la lumea din jur. Iubesc calatoria sub toate formele ei mai mult sau mai putin poetice. Iubesc drumul catre destinatie, avionul pentru mine este un simbol al cosmopolitismului, hotelurile o escapada din rutina, oamenii intalniti in calatorii sunt povesti, lectii de viata. Calatoria te schimba, e cel mai fidel partener, te priveste mereu din umbra, zambeste se exalta si plange cu tine! Iti invadeaza memoria, iti amprenteaza constiinta, iti cucereste inima!