october, 2021

21octAll Day10:30 - 12:00 Conferinta BUZZ Talks

Detalii

Building the Basis of your Career (tema de orientare în carieră)

De ce este reprezentat fundamentul unei cariere? Există vreo formulă matematică prin care îți poți da seama dacă vei avea succes, în funcție de abilitățile și entuziasmul de care dai dovadă pe piața muncii? Mai mult, cum îți poți construi cariera pe care ai visat-o întotdeauna și cine te poate ajuta? La toate aceste întrebări și multe altele pe care tinerii le-au pregătit vor răspunde reprezentanții celor mai faine companii care vin la ediția a 26-a BUZZCamp. Iar pe lângă răspunsuri, probabil că vor fi oferite și joburi pentru cei care vin la eveniment hotărâți să înceapă construirea carierei.

Construction of Personal Skills (tema de dezvoltare personală)

Cât de mare este un skill mic? Cât de importante sunt abilitățile personale atunci când îți cauți un loc de muncă? Cât de interesați sunt angajatorii de dezvoltarea ta personală? La toate aceste întrebări și multe altele îți vor răspunde speakerii care vin să te ajute să îți găsești motivația și să îți dai seama care este domeniul profesional potrivit pentru idealul carierei tale.

Engineering your Own Career Strategy (tema de orientare în carieră)

Nu trebuie să fii inginer la începutul carierei tale, însă poți deveni inginerul carierei tale atunci când aduni toate sfaturile și trucurile care te pot propulsa în profesia pe care ți-o dorești. Însă de unde poți aduna toate aceste tips&tricks? De la reprezentanții celor mai faine companii, care și-au anunțat deja prezența la BuzzCamp26.

Leadership vs management.

What is the balance between management and leadership?

 Managementul este despre controlul sarcinilor și crearea ordinii într-un mediu, în timp ce conducerea este despre influențarea și motivarea personalului.  Managementul este crucial pentru succesul fiecărei afaceri, indiferent de industrie sau dimensiunea afacerii.

X