april, 2021

07aprAll Day10:30 - 12:00 Conferinta BUZZ Talks

Detalii

The Republic of Personal Development (conferința dezvoltare personală)
Ce ar putea să se discute la o conferință de dezvoltare personală astfel încât să simți că nu puteai să înveți acele lucruri de pe Internet? Speakerii invitați la conferința The Republic of Personal Development din cadrul BUZZCamp te vor învăța cum să-ți găsești și să-ți păstrezi motivația la un nivel care să îți asigure dezvoltarea dorită. Vom discuta și despre influențele pe care le are social media în viața de zi cu zi, cum programul de la birou este în continuă schimbare (vezi situatia actuala cand biroul inseamna “acasa”, urmând tendințele tehnologice, și cât de mult ne influențează aceste schimbări piața muncii și viitoarele tendințe.
În plus, la conferința The Republic of Personal Development, vei învăța cum să faci diferența între a face ce-ți place și ce ți se pare că-ți place, cu ajutorul unor speakeri aleși special pentru a te îndruma în direcția succesului și pentru a-ți destăinui experiența lor personală.

The Federation of your Dream Career (conferința orientare în carieră)
Cele mai cunoscute și dorite companii din România se reunesc la ediția a 25-a a seriei de evenimente BUZZCamp, sub denumirea de The Federation of your Dream Career. Scopul lor comun? Să te orienteze în carieră și, de ce nu, să îți prezinte oportunitățile profesionale disponibile în echipele lor. Iar pe lista temelor de discuții s-ar putea să se regăsească și tips&tricks despre cum trebuie scris un CV, cum arată o zi la biroul uneia dintre companiile participante și multe alte detalii care îi transformă pe reprezentanții companiilor în profesori pentru o oră. Însă poți oricând să duci discuția în direcția care te interesează, punând întrebările al căror răspuns vrei să-l afli exact de la oamenii din domeniul în care ți-ar plăcea și ție să lucrezi. Învață ce înseamnă disciplina, motivația și alte trăsături pe care angajatorii din România le apreciază la potențialii angajați!
Federația celor mai tari companii care activează pe piața muncii din România te vrea la BUZZCamp. Ești pregătit de o experiență provocatoare într-un mediu profesional-educațional?

X