elektronik sigara red kiwi"

FII REGIZORUL CARIEREI TALE! CREEAZĂ PRIMUL SEZON LA BUZZCAMP BACĂU!

bacau

Inspire Group a dat startul înscrierilor pentru ediția din această primăvară a evenimentului BuzzCamp, cu numărul de ordine 15. Pentru că ne dorim să contribuim la dezvoltarea personală și profesională a fiecărui tânăr ambițios, la ediția BuzzCamp Career Series TU ești în prim-plan.

Fiindcă noi suntem de părere că țelul fiecăruia ar trebui să fie învingerea ultimei performanțe, ne întâlnim la Bacău, pe 5 mai, la conferința „Competitivitatea în carieră” să discutăm pe larg despre acest subiect.

Spiritul competitiv te scoate din zona de confort, dă naștere adrenalinei și unor noi metode de a face lucrurile mai creativ și eficient.

În ceea ce privește cariera profesională, persoana cu care ar trebui să te afli într-o competiție continuă ești chiar tu însuți. Ambiția, învățarea continuă și dorința de a evolua reprezintă elementele necesare în ceea ce privește ascensiunea în carieră.

Totodată trăim într-o perioadă în care lucrul în echipă este incurajat, deoarece fiecare contribuie cu ideile, competențele și abilitățile proprii cele mai importante. Când mai multe persoane colaborează și converg împreună către același scop, șansele de reușită sunt mult mai mari.

Te așteptăm joi, 5 mai, să discutăm despre atitudinea pe care trebuie să o adopți vizavi de competitivitate și despre momentele oportune în care să te bazezi pe spiritul de echipă.

Mai mult decât atât, GENERALI, NN, SCC, Lidl și KUKA vin cu cele mai tari oportunități de carieră!

Abia așteptăm să ne cunoaștem!

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

*

BuzzCamp © 2017 All Rights Reserved