elektronik sigara red kiwi"

Inovația își caută viitorii lideri la Innovation Leaders

La ce te gândești când auzi Innovation Leaders? La niște companii care au reușit să devină lideri pe segmentul lor cu ajutorul inovației? La oamenii remarcabili din spatele brandurilor, care sunt mereu cu un pas înaintea competiției? La viitorul tău în orice industrie ai alege? În linii mari, despre asta vrem să povestim cu tine, la Innovation Leaders BPO & SCC, pe 24 noiembrie, însă vrem să adăugăm mixului de inovație și câteva secrete destăinuite de reprezentanții companiilor îndrăgite de tine la eveniment și câteva noi oportunități de carieră.

Cu cine te întâlnești la Innovation Leaders BPO & SCC?

Printre companiile care vin să ne arate cum poate schimba inovația complet o industrie se numără și Telus International, DB Shenker, Aqua Carpatica, Domeniile Samburești, Zuzu, evoMAG, Euroministorage. Vei avea posibilitatea să înveți câteva trucuri de la cei mai buni reprezentanți ai inovației în companii, în cadrul conferințelor, precum și în timpul workshopurilor sau pauzelor de networking. Iar întrebările tale inovatoare îți pot rezerva și un loc de muncă în cadrul companiilor partenere.

Despre ce poți afla la Innovation Leaders BPO & SCC?

Reprezentanții companiilor prezente la eveniment ne vor povesti în cadrul a două conferințe ce înseamnă inovația și de ce o consideră un pion important în companiile din care fac parte.

Conferința A new vision from within the company

Inovația este cea mai avangardistă viziune pe care o poate adopta o companie. Aceasta se poate consolida cu ajutorul a trei piloni: un scop (de a deveni cea mai bună companie din industrie), o ambiție (de a inova constant) și o filozofie (valorile inovației să fie insuflate tuturor angajaților).  Pornind de la acești piloni, fiecare persoană din companie, indiferent dacă este entry-level sau senior,  reprezintă un pion important în dezvoltarea viitoare a companiei. Reprezentanții companiilor prezente la eveniment te vor ajuta să îți dai seama cum poți descoperi acea viziune inovatoare, care îți poate aduce și un job în echipele lor.

Conferința The advantages of an innovative employer

Este de ajuns să crezi în inovație sau trebuie să o aplici în acțiunile de zi cu zi în compania în care lucrezi? Dacă te numeri printre pasionații de inovație, companiile prezente la eveniment îți vor destăinui secretele care te vor ajuta să fii cu un pas înaintea celorlalți. Bussiness Process Outsourcing (BPO) presupune existența unor tehnologii performante și echipe profesioniste, iar angajatorii din aceste industii pot excela și menține standardele ridicate doar investind permanent în soluții inovatoare și în angajații lor.

Îți păstrăm un loc la Innovation Leaders BPO & SCC?

Înscrie-te aici și ne vedem pe 24 noiembrie, Tech Hub, începând cu ora 14:00!

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

*

BuzzCamp © 2017 All Rights Reserved