elektronik sigara red kiwi"

Până pe 19 octombrie, alătură-te tinerilor nerezonabili care se dezvoltă la Universitatea Alternativă!

inscrieri_ua_2016_nerezonabiliUniversitatea Alternativă, cel mai modern spațiu de învățare dedicat tinerilor care vor să aducă o schimbare în societate, are deschise înscrierile pentru noi studenți în anul 2016-2017. Până pe 19 octombrie, te poți înscrie să faci parte dintr-o nouă generație de tineri care au curajul de a-și provoca propriul traseu de învățare într-un mod alternativ.

Modelul educațional propus de echipa Universității Alternative are în centrul său studentul. Astfel, experiențele de învățare la care poți avea acces sunt gândite în așa fel încât să poți alege ce vrei să înveți, cum și alături de cine. Fiecare student primește sprijinul de care are nevoie astfel încât să-și creeze traseul de învățare bazat pe nevoile sale, la alegere dintr-o paletă de 15 tipuri de experiențe de învățare.

Pentru tinerii care vor să își construiască drumul, Universitatea Alternativă a dezvoltat patru comunități de practică: management, antreprenoriat, educație și media și comunicare. Fiecare dintre ele are ca scop creșterea profesională a studenților și dobândirea de competențe concrete în cele patru domenii, prin proiecte practice cu mize reale și prin interacțiunea cu profesioniștii și companiile partenere.

Pe lângă experiențele profesionale, studenții alternativi își dezvoltă abilități transversale, precum: autonomie în învățare, colaborare, gândire critică, abilități de comunicare, obiceiuri și stil de viață sănătos. Prin ateliere, cursuri și sesiuni de consiliere individuală, tinerii care trec prin programul Universității Alternative sunt pregătiți să dezvolte proiecte adaptate nevoilor actuale ale pieței muncii și, în același timp, să își dezvolte un stil de viață echilibrat.

Cunoaște poveștile studenților alternativi și ce înseamnă Universitatea Alternativă pe 17 octombrie.

Pe 17 octombrie, de la 18:30, va avea loc un eveniment dedicat celor care vor să afle mai multe despre comunitatea Universității Alternative și modelul educațional alternativ. Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi aici.

Mai multe informații despre Universitatea Alternativă sunt disponibile pe site sau pe pagina de Facebook, unde pot fi urmărite și viitoarele evenimente. De asemenea, cei interesați se pot abona la newsletter pentru a fi la curent cu noile cursuri și programe.

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

*

BuzzCamp © 2017 All Rights Reserved