elektronik sigara red kiwi"

Proiecte

 

open-doors


OPEN DOORS MARATHON

Open Doors este un nou proiect, marca Inspire, in cadrul caruia sustinem initiativele companiilor de a intra in contact cu tinere talente, de a interactiona cu ele, de a le prezenta un mediu de lucru profesionist si de a le oferi oportunitati de cariera.

button

 

 

 

 

 


 

open-doorsBUZZ!Camp Event

Evenimentul se adreseaza tinerilor profesionisti, studenti si absolventi, aflati la inceputul drumului. BUZZ!Camp este mai mult decat un eveniment de business. Companii de top, traineri specializati, speakeri motivationali si vedete (ex: Marcel Iures, Andreea Raicu, Zoli Toth etc.) vin sa comunice cu tinerii pe teme de dezvoltare personala si orientare in cariera.
button

 

 

 

 


open-doorsBUZZ!Camp

Portalul BUZZCamp.ro este sursa de motivare si dezvoltare pentru tinerii aflati la inceputul carierei si un canal de promovare pentru companiile care doresc sa comunice transparent cu acestia.

Incepand de anul acesta BUZZCamp.ro iti ofera unelte variate prin care sa te promovezi in fata tinerilor si sa iti construiesti un brand de angajator puternic:
button

 

 

 

 

 


open-doors

MOST LOVED EMPLOYERS

Este un studiu de piata de employer branding extern, calitativ si cantitativ, care ajuta angajatorii sa inteleaga asteptarile potentialilor angajati, punctele forte si punctele slabe si sa-si construiasca in mod informat un brand de angajator de succes.
button

 

 

 

 

 


open-doors

GREAT|CO. 

great|Co. este noul nume al proiectului Love|Work, lansat in 2011.

Este o carte de colectie care surprinde imaginea companiei din perspectiva angajatilor, dar si cat de importanti sunt acestia pentru organizatie. Companiile vorbesc despre ce inseamna echipa, avantajele si mediul de lucru, oportunitatie de dezvoltare si multe altele.
button

 

 

 


 

BuzzCamp © 2017 All Rights Reserved