march, 2022

17marAll Day10:30 - 12:30 - Conferinta debate (teme despre dezvoltare personala si orientare in cariera)

Detalii

1. Own your future. Design your career

Te afli în momentul acela în care te întrebi “ce va urma?”, “ce ar trebui să fac acum?”. La BuzzCamp 27 vom vorbi despre cum să îți planifici cariera, cum să îți stabilești fiecare pas astfel încât să ajungi acolo unde îți dorești. Voluntariat sau practică în paralel cu facultatea? Participarea la diferite evenimente de orientare în carieră și cursuri de specializare? Specialiștii din companii de top îți vor răspunde la toate întrebările și te vor ajuta să iei decizia potrivita pentru tine.

2. Best tool for personal brand development.

La BuzzCamp 27 vom discuta despre un “hot topic” al mediului profesional din prezent – brandul personal. Vei afla cum să îți construiești brand-ul personal care să reflecte cu adevărat personalitatea ta, cum să îți crești vizibilitatea într-un mod sănătos din punct de vedere profesional pe Linkedin și cum să faci ca brandul tău personal să se reflecte în CV.

3. How to rock your new work environment?

La BuzzCamp nu uitam de acele provocări date de primul job, sau al doilea, de ce nu? Hai să vorbim despre cum să te integrezi mai ușor în noul mediu de lucru și cum să interacționezi cât mai bine cu noii tăi colegi.
Specialiștii noștri te vor îndruma cum să găsești un job într-o companie cu care ai acea potrivire profesională și nu vor lipsi nici acele tips & tricks despre cum să te integrezi mai ușor în cultura companiei după ce ai fost angajat.

4. How to express your leadership skills in your career? (trainee, intern, entry-level)

Știi ca ai potențial de lider și vrei să afli cum să îl valorifici chiar și de pe pozițiile de trainee, intern sau entry level? Vom discuta despre cum să faci acest lucru la BuzzCamp, despre cum să îți exprimi ideile în echipa în care lucrezi, despre cum să te faci auzit în companie și despre cum să dai un boost carierei tale prin implicare și curajul de a te exprima.

5. How to use volunteering în career 

Voluntariatul. Acea activitate despre care unii spun că este foarte utilă, iar alții nu. Cum stau de fapt lucrurile pe piața muncii? Contează voluntariatul pentru viitorul job, ce fel de voluntariat alegi sau de fapt, contează doar modul în care știi să îl valorifici?
Hai la BuzzCamp și vom afla cum să pui în valoare munca de voluntariat.

X