Speakers Mihaita Gabriel Olar
Mihaita Gabriel Olar

Mihaita face parte din echipa Coca-Cola HBC de aproape 5 ani. Primii pasi in leadership i-a facut in anii studentiei, in cadrul Asociatiei Studentilor Chimisti “CHEMIS Iasi” si a Uniunii Nationale a Studentilor din Romania, unde a coordonat proiecte diverse pentru studentii Universitatii Tehnice Gheorge Asachi din Iasi si din tara. A facut primii pasi in cariera ca Management Trainee in departamentul de Quality Assurance la fabrica Coca-Cola HBC din Poiana Negrii, si pentru un an si jumatate s-a invartit in lumea magica a eprubetelor si a substantelor chimice. Mihaita a facut apoi o schimbare de 180ᵒ de grade si a preluat pozitia de Plant Engineer unde a coordonat numeroase proiecte de upgrade ale echipamentelor din fabrica. Anul acesta a facut urmatorul pas in cariera si a preluat pozitia de Production Manager, rol din care coordoneaza intregul process de productie, peste 50 de angajati si trei linii de imbuteliere. Mihaita este licentiat in Inginerie Chimica si are un master in Ingineria polimerilor si a maselor plastice, ambele in cadrul Universitatii Gheorge Asachi din Iasi.

Mihaita este adeptul schimbarilor laterale in cariera si recomanda oricui acest lucru intrucat o astfel de schimbare te imbogateste foarte mult si te face sa intelegi lucrurile din alte perspective. Te ajuta sa acumulezi informatii din arii diverse, sa cunosti oameni care iti pot deschide noi orizonturi, dar si sa te cunosti mai bine pe tine insuti.

In timpul liber ii place sa incerce lucruri noi, cea mai recenta pasiune a lui sunt masinile vintage, si este un impatimit al naturii si al miscarii, practica diverse sporturi in functie de sezon precum tenis, ski, snowboarding si drumetii.

X